Alweer: nog één nachtje slapen…

De laatste dagen lijken een beetje op de periode voor een vakantie: nog even de laatste boodschapjes doen, de was wegwerken, bedden verschonen en een koffertje inpakken. Het echte vakantiegevoel ontbreekt overigens wel degelijk: ik vind het bloedstollend spannend!
Zaterdag heb ik mijn laatste feestje gevierd voor de operatie: het 5 jarig bestaan van Circulus-Berkel. Veel collega’s gesproken, lekker gegeten en een gezellige avond gehad. Fijn dat ik dat nog even kon meepikken!

Zondag en maandag heb ik nog wat administratieve zaken weggewerkt: zorgplan voor Merette gelezen en ondertekend, nieuwe OV-begeleiderspas voor haar aangevraagd en – omdat het toch voelt alsof ik extra tijd heb, nu de operatie is uitgesteld – ook nog een paar dingen voor Bulungi geregeld. Oh ja, en een stukkie geschreven voor Iedereen Actief.

René heeft een paar foto’s van me gemaakt. In ondergoed! Doodeng, ook al ben ik al bijna 40 jaar met die man getrouwd en weet hij echt wel hoe ik er in ondergoed (of minder) uitzie. Ze zijn absoluut niet geschikt voor publicatie, maar ik wil toch over een paar maanden kunnen vergelijken. Ook al is er inmiddels al 15 kilo af en ben ik dus eigenlijk te laat. Foto’s in kleren heb ik dan ook maar niet meer gemaakt, ik heb een foto van begin april waar ik op sta met het gewicht dat ik had bij de intake in februari. Daar zet ik over een paar maanden wel een plaatje naast!
Tijdens de laatste sessie in Velp heeft René ook een foto gemaakt van de hele groep: ook dat gaan we over een paar maanden herhalen. Ik ben heel benieuwd hoe dat er dan uit ziet.

Vandaag ‘vier’ ik mijn 62e verjaardag. Met een beetje breien, TV kijken, vooral geen taart en een heleboel lieve berichtjes. Facebook vraagt of ik een actie op wil zetten voor het goede doel voor mijn verjaardag. Dat wil ik wel, maar mijn eigen goede doel (Bulungi) staat er niet bij. Mocht je je geroepen voelen: Merette heeft een heel toffe actie voor Fahad! Doneren kan via haar persoonlijke actiepagina en daar maak je mij heel blij mee!
Morgen moet ik om 7.15 uur in het ziekenhuis zijn in Arnhem. Ik hoop dat het verkeer een beetje meewerkt. Duimen wordt – niet voor het eerst dit jaar – heel erg op prijs gesteld!

One thought on “Alweer: nog één nachtje slapen…

 1. Irma

  december 10, 2019 at 12:17pm

  Wordt een spannende tijd Monica. Wens je, ook namens Henk, heel veel sterkte en beterschap. 😗 Irma

 2. Jannie Witteveen

  december 10, 2019 at 4:10pm

  Veel succes Monica. Hoop dat het allemaal volgens plan verloopt en dat je snel weer thuis bent.

 3. Wil

  december 10, 2019 at 4:37pm

  Wij wensen je heel veel sterkte en succes 💋

  Gerard enWil

 4. Yvonne

  december 10, 2019 at 5:06pm

  Succes en op naar Monica 2.0
  Je gaat er ontzettend blij, beweeglijk en gezond van worden. Sterkte.

 5. Anneke Kruit

  december 10, 2019 at 7:31pm

  Succes, sterkte en een spoedig herstel gewenst!

 6. Margriet Hartman Kok

  december 10, 2019 at 8:47pm

  Lieve Monica, als nichtjes samen opgegroeid…. jij en ik allebeide lang, slank en sportief. Ook moedige vrouwen die het leven tegemoet gaan met een levenspassie waar menigeen u tegen zegt. Dat je nu zo krachtig je op dit pad begeeft, daar heb ik respect voor. Wens jou en je liefsten sterkte dit goed te doorstaan. Liefs en nogmaals van harte een hartegroet op jouw geboortedag.🙏🏽🌈❤️

 7. Marion Wiggers

  december 10, 2019 at 10:40pm

  Spannend! Sterkte en succes, Monica!

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

5 × vijf =