Ik ben er weer!

Nog een tikkeltje duf (mogelijk van de narcose, maar vast ook door twee slechte nachten: de nacht voor de operatie thuis en de nacht erna in het ziekenhuis met een warrige, onrustige kamergenoot) en een vooral ‘beurs’ gevoel rondom mijn linkerborst en in de oksel. Echt pijn doet het niet, maar dat kan ook bijna niet met de hoeveelheid pillen die erin gaan.

Operatie is goed gegaan (volgens de verpleegkundigen, de chirurg heeft – tot ieders verbazing – niets van zich laten horen, ben benieuwd wat daar de reden van is, maar dat horen we vast nog) en is niet tegengevallen.

Iedereen in het Deventer Ziekenhuis is even lief en aardig; ik voelde me verwend. Wel een nachtje logeren dus, maar vrijdagmorgen aan het eind van de dag weer thuis.

Dit stukje tik ik op zaterdagochtend, na een heerlijke nacht in mijn eigen bed. Maar dat tikken valt nog niet mee, merk ik…. Lang leve de rode lijntjes onder de tikfouten.

Voor nu laat ik het erbij en geniet van het thuis zijn, het feit dat de operatie achter de rug is en van al jullie lieve appjes, berichtjes, kaartjes, bloemen, cadeautjes en aandacht. Ze maken een moeilijke periode een heel stuk draaglijker!

One thought on “Ik ben er weer!

 1. Janine

  maart 9, 2019 at 2:12pm

  Fijn dat dat in ieder geval achter de rug is🎈 (Nb: een andere lieve bekende van mij is volgende week donderdag aan de beurt, ook DZ. Door jouw blog weet ik ook een beetje wat zij meemaakt en gaat meemaken; dankjewel).
  Nu op naar herstel; het duimen gaat gewoon door👍🏻
  🌻🌻🌻🌻🌻🍀🌈🎈

 2. Madelon

  maart 9, 2019 at 2:45pm

  Dat de chirurg niet komt hadden wij ook bij Jim, ze kwamen in Rotterdam alleen controleren als er complicaties zijn. Dus kan een goed teken zijn!

 3. Jolanda Leeftink

  maart 9, 2019 at 3:03pm

  Welkom thuis 💐
  Fijn dat het achter de rug is en je je nu kunt richten op je herstel Monica 👍
  Beterschap en sterkte 💞

 4. Martin

  maart 9, 2019 at 3:06pm

  Heel veel sterkte en beterschap Monica! 🤡👍❤️👋

 5. Janine vd S

  maart 9, 2019 at 4:42pm

  De eerste hobbel genomen op weg naar herstel. Beterschap Monica!

 6. Karin Rutgers

  maart 9, 2019 at 9:17pm

  Beterschap Monica, fijn om weer thuis te zijn

 7. Marion

  maart 9, 2019 at 9:34pm

  Fijn, dat die operatie voorbij is en dat je weer thuis bent. Sterkte en beterschap!

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht

drie × een =